סדנה ביער המאכל בית לחם הגלילית החושפת את העולם המופלא של המיקרואורגניזמים ואיך אנחנו יכולים להשתמש ביתרונות שלהם בבריאותנו, במזון ובגינה.
מה כיצד ניתן להכין משקאות כמו קמבוצ’ה, בירה, יין ומזונות על בסיס כבישה, תפיחה, תסיסה ועוד. מהם קשרי הגומלין בגינה ובאדמה וכיצד ניתן לתמוך בהם כדי לשפר את תנאי הצמחים שאנו מגדלים.
נעמיק בתכשירים ביתיים שניתן להכין עבור האדמה והצמחים ונכיר את משקה הקמבוצ’ה, נטעם ונלמד להכין.
הסדנה הקרובה מתקיימת ביום שלישי ה-21.05.19 בשעות 17:00-20:00