מה בתוכנית?
ניפגש בגינת העץ במעלה צביה, נשתה תה צמחים ונתחבר לעונה – קו התפר בין האביב לקיץ.
נצא לגלות את צמחי הבר של סוף האביב – מה גדל עכשיו ומה עדיין אפשר ללקט (צפו להפתעות!)
נחזור לגינה השופעת, נדבר על בישול עונתי ולמה הוא כל כך טוב לנו, נקטוף ירקות אורגניים עסיסיים וטריים וניגש למטבח 🙂
ויחד, ממה שליקטנו וקטפנו, נבשל ארוחה עשירה, צבעונית, חושנית, מזינה וטעימה.
מנחות המפגש –
רוני מינינברג ״כף עץ״
שפית טבעית, מנחה סדנאות בישול, בלוגרית, ויוצרת מטבח יפיפה, מזין ומעורר השראה.
לילך מוצפי-הראל ״בת קיימא״
מדריכת ליקוט, לקטית-על ומכשפה, מלמדת חיבור לטבע ולטבע הפראי שבתוכנו דרך ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא.
מתי ואיפה?
יום שישי ה30.4.21 – גינת העץ במעלה צביה שבגליל
מספר המקומות מוגבל!
להרשמה – https://batkayma.com/flowersplates/