מה זה עושה בצלחת שלי?
סדרת הרצאות מקוונת בשידור חי!
בימים אלה, ההרצאות של ד”ר אורי מאיר-צ’יזיק, היסטוריון של תזונה ורפואה, מגיעות אליכם/ן הביתה!
ההרצאות, בנות שעה, יועברו בשידור ישיר באמצעות תוכנת זום, ב – 2 מועדים שונים (צהריים וערב), כך שתוכלו לבחור בנושא ובזמן המתאימים ביותר עבורכם. ניתן לצפות בהרצאות מעל מחשב או טלפון חכם.
בהרשמה מראש ב – 0523633489
10 הנרשמים הראשונים – ההשתתפות במחיר 35 במקום 50 ש”ח להרצאה!
בסדרה הראשונה הזאת, 3 הרצאות שיעסקו ב”פוליטיקה של האוכל” מהיבטים שונים:
- הדשא של השכן ירוק יותר – כלכלת מחסור.
- כמה באמת עולה חיטה?
- הסתכל בקנקן – על כוחן של אריזות המזון.
פירוט:
ההרצאה: כמה באמת עולה חיטה?
מה קורה לאוכל כשהוא הופך לסחורה?
כלכלת המזון המודרנית מושפעת מכוחות בין לאומיים המחליטים על סוג המזון שמגודל בעולם ועל מחיריו בהרצאה נסקור את כלכלת המזון ונענה על שאלות כמו: כמה מהמזון שלנו אכן מקומי וכמה מיובא? כיצד מחליטים כמה שווה החיטה ובכמה למכור אותה? כיצד זה משפיע עלינו? האם מדינות שסובלות מרעב עדיין מוכרות את המזון שהם מגדלות מחוץ לגבולותיהן?